FoodWerk header aanpakkers
Direct aan de slag
Meer werkplezier
Trainingen

FoodWerk voor echte aanpakkers

Heb je interesse in de voedingsmiddelenbranche en ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Wij zijn FoodWerk, specialist in werk in de foodbranche. Werken in de foodbranche is leuk, gezellig en divers, maar het kan ook hard werken zijn. We noemen onze uitzendkrachten daarom aanpakkers; mensen die er vol passie voor gaan. Ben jij ook zo’n aanpakker? Dan staan we te springen om je te ontmoeten!

Onze werkwijze

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij altijd enthousiaste aanpakkers die op zoek zijn naar een baan als productiewerker. Op onze vacaturepagina’s vind je een overzicht van alle openstaande vacatures. Op het moment dat wij je sollicitatie hebben ontvangen, kijken we of je een goede match bent voor een van onze opdrachtgevers. Is dit het geval? Dan nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Zo kom jij er ook direct achter of wij een goede match zijn voor jou! In de meeste gevallen kun je na dit gesprek direct aan de slag. Gefeliciteerd met je nieuwe job!

De voordelen van FoodWerk

  • Direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers
  • Bij goede prestatie een contract bij de opdrachtgever
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Kansen om door te groeien
FoodWerk Aanpakkers

Op zoek naar een baan
in de foodsector?
Wij hebben hem voor je!

Plezier in je werk

We vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk, want blije medewerkers zijn goede aanpakkers! Bij FoodWerk werken we met een klein team, waardoor je altijd persoonlijk contact met ons hebt. Bij je vaste aanspreekpunt kun je altijd terecht met al je vragen. Vanzelfsprekend ontvang je een goed, marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de betreffende CAO.

Solliciteer direct

Ben jij een echte aanpakker en ben je op zoek naar een leuke baan in de foodbranche! Twijfel niet en solliciteer direct op een van onze openstaande vacatures. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Stuur dan een e-mail naar info@foodwerk.nl of neem telefonisch contact op via 06 – 51 76 69 21. Een appje sturen mag natuurlijk ook!

Je kunt ons ook altijd je gegevens sturen als er momenteel geen geschikte vacatures voor je tussen staan. We bewaren je gegevens dan in onze database, zodat we je kunnen matchen met toekomstige opdrachtgevers of vacatures.