FoodWerk header opdrachtgevers
Uitgebreid netwerk
No cure, no pay
Heldere tarieven

Van productiemedewerker tot directie

FoodWerk is specialist op het gebied van recruitment voor de voedingsmiddelenbranche. Het werven en selecteren van medewerkers kan een flinke klus zijn. Zeker als het gaat om vacatures waarbij er een schaars aanbod van kandidaten is. FoodWerk helpt, ondersteunt, adviseert en ontzorgt als het gaat om het recruitment van nieuw personeel. En met personeel bedoelen we echt al het personeel. Van commercieel directeur tot productiemedewerker en van kwaliteitsmanager tot teamleider. Dankzij ons grote en uitgebreide netwerk profiteer je bij ons van korte doorlooptijden. Hierdoor kunnen jullie snel verder met hetgeen waar jullie goed in zijn: het maken van food!

Recruitment: werving en selectie en uitzenden

Wij kunnen op basis van verschillende principes personeel voor je vinden. Wanneer je kiest voor werving en selectie treedt de werknemer direct bij jullie in dienst. Jullie betalen ons dan alleen de fee voor de werving en selectie. Hierbij werken we altijd met het ‘no cure, no pay’ principe. Geen geschikte werknemer betekent dus ook geen kosten. Tot slot werken we ook op basis van uitzending. Hierbij zijn de werknemers bij ons in dienst en betaal je per gewerkt uur.

Meer dan recruitment

FoodWerk verzorgt meer dan het recruitment van personeel. Zo kunnen we jullie ook helpen met de planning van productiepersoneel, de urenregistratie, het geven van trainingen, het verzorgen van opleidingen, juridisch advies en coaching on the job. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij als in house recruitment team voor jullie aan de slag gaan. Wij voeren onze werkzaamheden dan onder jullie bedrijfsnaam uit.

Tarieven

In tegenstelling tot ander recruitment partijen doen wij niet moeilijk over onze tarieven. Onze tarieven zijn transparant en helder. Dit is wel zo duidelijk en prettig voor beide partijen.

Werving en selectie
Voor werving en selectie rekenen wij een fee van 15% tot 20% van het bruto jaarsalaris. Neemt de medewerker binnen twee weken na proeftijd ontslag? Dan zoeken wij kosteloos naar een andere kandidaat.

Uitzenden
Ben je op zoek naar personeel op uitzendbasis? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een gespecificeerde offerte voor je op.

Samenwerken met FoodWerk?

Ben je actief in de foodbranche en ben je op zoek naar personeel? Wij staan in de startblokken om voor jullie aan de slag te gaan. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op met Olga Reppas, senior recruiter, via 06-51766921.

Maak een afspraak