Header veelgestelde vragen FoodWerk
Groot netwerk
Goede begeleiding
Snel aan de slag

FoodWerk voor professionals in food

Ben jij ambitieus en klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan maken wij graag kennis met je! Wij zijn FoodWerk, recruitment specialist in de voedingsmiddelenindustrie. Voor onze opdrachtgevers verspreid over heel Nederland zijn wij op zoek naar gediplomeerde (mbo tot wo) accountmanagers, productiemanagers, marketing professionals, HR-medewerkers, kwaliteitsmanagers, teamleaders en alle andere denkbare functies binnen een levensmiddelenbedrijf. Zoek jij een baan in deze dynamische branche? Bekijk dan ons vacatureoverzicht.

Onze werkwijze

Wij zorgen ervoor dat onze vacatures altijd zo veel mogelijk informatie bevatten. We geven een zo compleet mogelijk beeld van het bedrijf, de werkzaamheden en de arbeidsvoorwaarden. Zo kun je een goede afweging maken of de functie bij jou past. Nadat we jouw sollicitatie hebben beoordeeld, leggen we je voor als potentiële kandidaat bij de opdrachtgever. Als zij ook enthousiast zijn, word je uitgenodigd voor een eerste sollicitatiegesprek. Voor het gesprek praten wij je helemaal bij over de vacature en het bedrijf en geven we je desgewenst nog enkele tips, zodat je goed voorbereid het gesprek ingaat. Bij bepaalde functies zal er na het eerste gesprek nog een tweede gesprek volgen. Is de opdrachtgever na het gesprek net zo enthousiast als wij? Dan mogen wij je feliciteren!

De voordelen van FoodWerk

  • Groot vacatureaanbod in de voedingsmiddelenindustrie
  • Direct aan de slag bij een van onze opdrachtgevers
  • Persoonlijk contact en vlotte communicatie
  • Goede begeleiding en volledig informatie
  • Hulp bij opstellen van cv en motivatiebrief
FoodWerk professionals

Op zoek naar een baan
in de foodsector?

Wij hebben hem voor je!

Solliciteer direct

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of sta je in de startblokken voor een carrière in de voedingsmiddelenindustrie? Bekijk dan ons actuele vacatureaanbod en solliciteer direct! Heb je nog vragen over een vacature, onze werkwijze of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact met ons op via info@foodwerk.nl of bel naar 06 – 51 76 69 21. Appen mag natuurlijk ook!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, maar staat er op dit moment geen geschikte vacature voor je tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. We slaan jouw gegevens dan op, zodat we je in de toekomst kunnen matchen met nieuwe vacatures en opdrachtgevers.