FoodWerk header Over ons

Over ons

Wij zijn FoodWerk, specialist op het gebied van werving en selectie en uitzenden in de voedingsmiddelenindustrie. Ons doel is het vinden van de ideale match tussen opdrachtgever en werknemer. En dit doen we binnen alle lagen van een bedrijf; van productiemedewerker tot directie. Binnen onze dienstverlening staan persoonlijk contact, vlotte communicatie en aandacht voor groei en ontwikkeling centraal. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in deze branche en profiteren daarom van een groot netwerk binnen de levensmiddelensector. Hierdoor zijn wij in staat om snel de ideale match te vinden.

Onze diensten:

  • Uitzenden
  • Werving en selectie
  • Het verzorgen van trainingen en cursussen
  • Personeelsplanning
  • Inhouse mogelijkheden
  • Juridisch advies

Onze werkwijze is persoonlijk en gericht op de ontwikkeling van zowel de werknemer als opdrachtgever. Heldere afspraken, voorwaarden en tarieven vormen daarbij altijd het uitgangspunt van onze dienstverlening. Dankzij ons grote netwerk in de voedingsmiddelenindustrie gaan wij bovendien snel en doelgericht te werk waardoor de doorlooptijden kort zijn. Naast het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, bieden we onze opdrachtgevers ook extra diensten aan, zoals het geven van trainingen en het verzorgen van de planning. Ook is het mogelijk dat wij in house voor je aan de slag gaan. Met FoodWerk weet je dus zeker dat je organisatie goed werkt.

Wil je een keer met ons kennis maken? We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.