FoodWerk header vacatures

Referenties

Als recruitment specialist voor de voedingsmiddelenindustrie weten wij welke uitdagingen er in de sector spelen op het gebied van personeel. We hebben meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring en voelen daardoor feilloos aan wat een goede match is tussen opdrachtgever en werknemer. FoodWerk is daarnaast meer dan een recruitment specialist. Wij helpen bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie ook met de personeelsplanning en het verzorgen van trainingen en cursussen. We denken op ieder vlak graag met jullie mee.

Bekijk hieronder wat wij voor enkele van onze klanten uit de voedingsmiddelenindustrie hebben gedaan.

Maak een afspraak

Plaza foods

Plaza Foods

  • Uitzenden
  • Werving & selectie
  • Personeelsplanning

Plaza Foods is producent van een ruim assortiment Aziatische maaltijden die in verschillende Europese supermarkten worden verkocht. De productie van deze maaltijden vindt plaats in de fabriek in Nijmegen en Wijchen. Hier verzorgen wij de werving en selectie en hebben wij al meerdere food professionals geplaatst.

Logo Henri van de Bilt

Henri van de Bilt

  • Uitzenden
  • Werving & selectie
  • Personeelsplanning

Als een van de grootste vleeswaren producenten van Nederland heeft Henri van de Bilt baat bij een sterk en efficiënt personeelsbestand. FoodWerk verzorgt als in house uitzend- en werving en selectiebureau de complete werving. Naast de werving verzorgen wij in house trainingen en zijn wij verantwoordelijk voor de productieplanning in de fabriek. Henri van de Bilt hecht veel waarde aan directie communicatie en kort lijnen. Als in house bureau zijn wij van toegevoegde waarde en een belangrijke schakel in het gehele proces.

Op zoek naar personeel?
FoodWerk helpt je verder.
Contact opnemen